Catalog GSM - Telefoane mobile
     
    

ACER
APPLE IPHONE-IPAD
ASUS
BLACKBERRY
GIGABYTE
GOOGLE
HTC
HUAWEI
LENOVO
LG
MICROSOFT
MOTOROLA
NOKIA
ONEPLUS
SAMSUNG
SONY
XIAOMI
YOTA

PUBLICITATE

SAMSUNG ACASA : SAMSUNG :

SAMSUNG I9000 GALAXY S 8GB WHITE
mareste ...


SAMSUNG I9000 GALAXY S 8GB WHITE

(32 voturi)

Cod produs: SAMSUNG I9000 ALB

Disponibilitate: DA


ACUM PE STOC NOUL SAMSUNG I9000 GALAXY S VARIANTA ALB PE STOC LA CEL MAI MIC PRET

- Samsung Galaxy S este un amestec de tehnologie avansata pentru o experienta care pur si simplu lasa in urma competitorii.

- Telefonul slim de 9.9 mm Samsung Galaxy S este dotat cu un ecran supradimesionat de 4.0" super AMOLED, procesor de 1 GHz, transfer de date ultra-rapid si o memorie generoasa de 8GB sau 16GB cuposibilitatea de extindere prin Micro SD.

- Multumita celui mai luminos ecran din lume de Super AMOLED 4" vei putea urmari de inregistrarile video, juca jocuri si citi carti in format electronic la o calitate cum nu ai intalnit. Chiar si in lumina soarelui imaginea e clara, iar filmarile afara sunt o joaca.

- Aplicatia Google Maps Navigation iti permite sa gasesti destinatia rapid si usor chiar si in cel mai complicate sisteme de strazi. Aplicatia furnizeaza trei moduri de vizualizare: harta cu strazi, harta cu trafic sau imagine din satelit, astfel vei putea repera usor diverse locatii din jur , de exemplu statii de benzina, parcari, etc.

- Aplicatia Wireless este una din cele mai tari- iti permite sa te conectezi la web via 3G in locuri unde nu exista conexiune internet - cafenele, parcuri sau chiar interiorul masinii!

Excelent
Bun
Bunicel
Slab
Foarte slab

 

Copyright © Catalog GSM - Telefoane mobile . All rights reserved.

Recomandam :

GSM Arena | Radiouri Online | DJlaPetrecere.ro | NuntacuDJ.ro | DJbotezBucuresti.ro

Logo-urile si marcile inregistrate prezente pe acest site apartin de drept proprietarilor lor . Detinatorul acestui website nu isi asuma in nici un fel raspunderea pentru acuratetea informatiilor prezente pe acest site .